...
Реєструйся

Весна з «МЕДІА-ПРО»: V Всеукраїнські кадрові збори і «Кадровик року’2013»


V Всеукраїнські кадрові збори

24 квітня 2014 року в приміщенні концертного залу Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана відбулися традиційні V Всеукраїнські кадрові збори. Обговорити актуальні питання трудового законодавства і кадрового діловодства зібралося понад 500 кадровиків, hr-менеджерів і роботодавців зі всієї України.

Завдяки організаторам заходу — редакції професійного журналу «Довідник кадровика« та Всеукраїнській асоціації кадровиків, учасники заходу отримали можливість абсолютно безкоштовно дізнатися про останні зміни у законодавстві, отримали відповіді на практичні запитання від провідних експертів кадрової справи в Україні та можливість виграти цікаві призи.

Кожен учасник зборів отримав подарунки від організаторів і сертифікат про участь у зібранні.

Конкурс «Кадровик року’2013»

У рамках V Всеукраїнських кадрових зборів відбулась урочиста церемонія нагородження переможців традиційного щорічного Всеукраїнського професійного конкурсу «Кадровик року’2013».

Конкурс було організовано Всеукраїнською асоціацією кадровиків і журналом «Довідник кадровика« за підтримки Міністерства соціальної політики України, Державної служби зайнятості, Державної інспекції України з питань праці та обласних держадміністрацій України.

Змагалися за звання «Кадровик року’2013» понад 700 фахівців з кадрової справи та управління персоналом з різних куточків України.

Абсолютним переможцем конкурсу став Юрій Борисович ВАСИЛЬЄВ, начальник відділу кадрів Фізико-технічного інституту низьких температур ім. Б. І. Вєркіна Національної академії наук України, який виборов почесне звання «Кадровик року’2013». Він отримав статуетку і диплом, які підтверджують звання, путівку на двох у Карпати, грошову винагороду та доступ до електронної консультаційної системи «КАДРОВИК-онлайн» на 12 місяців.

Переможці у номінаціях конкурсу «Кадровик року’2013»

«Трудове законодавство» — Олена Миколаївна ФЕДОТОВА, начальник сектору роботи з персоналом ДП «ЗАКОРДОННАФТОГАЗ».

«Кадрове діловодство» — Сергій Георгійович МОГИЛЕВСЬКИЙ, головний спеціаліст Харківського міського центру зайнятості.

«Управління персоналом» — Олена Юріївна ВЕРТЕЛЕЦЬКА, головний спеціаліст з питань кадрової роботи Лохвицької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області.

Переможці в номінаціях отримали дипломи, статуетки, набори посуду, косметичні набори та доступ до електронної консультаційної системи «КАДРОВИК-онлайн« на 6 місяців.

ТОП-20 конкурсу «Кадровик року’2013»

Василенко Валентина Миколаївна — начальник відділу організаційного забезпечення діяльності Новосанжарської районної ради, Полтавська обл.

Волкотруб Катерина Георгіївна — начальник відділу по роботі з кадрами, Хмельницький обласний центр зайнятості

Демидова Оксана Миколаївна — нач.відділу підготовки кадрів, ТОВ «Атлантіс», м. Дніпропетровськ

Деревінська Ольга Валеріївна — студентка, КНЕУ, м. Київ

Доля Анастасія Віталіївна — інспектор з кадрів ТОВ «Аеро-Експрес», Бориспільський р-н Київської обл.

Залуська Тетяна Володимирівна — заст. директора департаменту управління персоналом з питань кадрового діловодства ТОВ «СНЕК ЕКСПОРТ», м. Дніпропетровськ

Іваха Тетяна Олександрівна — інспектор з кадрів ТОВ «АТП-М», м. Новоград-Волинський

Каманова Оксана Володимирівна — старший інспектор з кадрів Комунального підприємства «Новомосковськтеплоенерго», м.Новомосковськ Дніпропетровської обл.

Кисла Валентина Петрівна — начальник бюро по кадрах, ПАТ «Полтавський завод медичного скла»

Красовська Лариса Леонідівна — керівник сектору кадрового обліку ПП «Українский продукт», м. Донецьк

Кучеренкова Оксана Олександрівна — інспектор з кадрів, ПрАТ «Засільське хлібоприймальне підприємство», с. Засілля Миколаївської обл.

Лубянова Олена Володимирівна — менеджер з персоналу ПАТ «Миронівський хлібопродукт», Дніпропетровська філія

Макуха Олександр Сергійович — заступник начальника відділу кадрової роботи апарату Сумської обласної державної адміністрації

Павленко Ірина Олегівна — менеджер з персоналу, ТОВ «Джерман-Автоцентр», Одеса

Рощупкіна Тетяна Дмитрівна — інспектор з кадрів, ПрАТ «Завод Елокс», смт Комсомольське Зміївського р-ну Харківської обл.

Синицька Олександра Дмитрівна — начальник відділу кадрів ТОВ «Фора», м. Київ

Стасіцька Надія Миколаївна — менеджер з персоналу ТОВ АВІС, м. Вінниця

Тарасевич Олена Олександрiвна — iнспектор з кадрiв СЛУ № 2 ПрАТ «ОТIС», м. Донецьк

Юзова Юлія Юріївна — головний спеціаліст відділу фінансового забезпечення та управління персоналом департаменту економічного розвитку та торгівлі Херсонської обласної державної адміністрації

Янок Людмила Петрівна — HR менеджер, м. Рівне

Кожен переможець у номінації «Топ-20» отримав диплом, косметичний набір, діловий записник від Видавничого дому «МЕДІА-ПРО» та доступ до системи «КАДРОВИК-онлайн» на 3 місяці.

Бажаємо успіху у Всеукраїнському професійному конкурсі «Кадровик року’ 2014», який стартує 1 вересня 2014 року.