...
Реєструйся

Відкритий круглий стіл на тему: «Трудовий кодекс vs КЗпП: переваги для роботодавця».


26 травня 2017 р. Всеукраїнська асоціація кадровиків ініціює проведення відкритого круглого стола з прес-конференцією для ЗМІ на тему: «Трудовий кодекс vs КЗпП: переваги для роботодавця».

Місце проведення: прес-центр УНІАН, вул. Хрещатик, 4.

У межах цієї події запрошені експерти роз’яснять важливі аспекти майбутнього документа, нададуть вичерпні відповіді щодо майбутніх ризиків та переваг для бізнесу.

Запрошені експерти:

  • голова підкомітету з питань регулювання трудових відносин та зайнятості населення Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Олександр Дроздик;
  • кандидат юридичних наук, проектний менеджер «Реформа ринку праці» Офісу реформ Кабінету Міністрів України Ольга Макогон;
  • державний секретар Міністерства соціальної політики України Віктор Іванкевич;
  • представники найбільших промислових компаній та бізнесу, членів Всеукраїнської асоціації кадровиків, що працюють на теренах нашої країни.

Наша ініціатива є логічним продовженням Всеукраїнських кадрових зборів, на яких провідними фахівцями спільноти кадровиків прийнято рішення звернутися до органів законодавчої і виконавчої влади з пропозицією пришвидшити прийняття Трудового кодексу та сприяти переходу трудових відносин на сучасний європейський рівень.

Головною темою дискусії стане аналіз найбільш важливих поправок, що планується внести у варіант Трудового кодексу, затверджений парламентом у першому читанні. Особливо акцентуємо вашу увагу на тому, що безпосереднє спілкування з представниками Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики надасть вам можливість внести власні поправки та долучитися до процесу вдосконалення проекту Трудового кодексу.

Насамкінець заходу заплановане підписання листа-звернення до Голови Верховної Ради України, голів усіх парламентських фракцій, Прем’єр-міністра та Президента України з пропозицією прийняти Трудовий кодекс на найближчій сесії Верховної Ради.

Попередня реєстрація для участі в заході обов’язкова!

Зареєструватися

Запит на отримання акредитації ЗМІ прохання надсилати на електронну адресу: marketing@mediapro.com.ua

Портал ВАК і прес-служба ВД «МЕДІА-ПРО»