...
Реєструйся

Відповіді на актуальні запитання учасників марафону «Гаряча лінія: консультації»


Минув місяць після завершального етапу осіннього марафону «Гаряча лінія: консультації», де найкращі експерти й автори журналу «Довідник кадровика» та Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн» провели ексклюзивні практикуми для фахівців кадрової справи в семи містах — обласних центрах: Одесі, Львові, Черкасах, Дніпрі, Полтаві, Запоріжжі та столиці України Києві. Заходи марафону відбувалися у форматі діалогу з експертами, колегами, посадовими особами Державної служби зайнятості, Федерації профспілок України, Нацдержслужби. Найбільша цінність семінару — можливість усіх учасників поспілкуватися зі спікерами в режимі діалогу, поставити запитання й отримати відповіді на них. Цей захід приніс кожному щось нове: нові зустрічі, нових друзів, нові теми, нові враження.

Учасники марафону «Гаряча лінія: консультації» не залишилися байдужими до проведеного заходу, телефонують і надсилають зворушливі листи зі словами вдячності не тільки за чудові зустрічі, що їх організували редакції кадрового напряму ВД «МЕДІА-ПРО», а й за цікаву інформацію, яку вони здобули й можуть використати в роботі.

Наразі ми підібрали й пропонуємо вашій увазі найцікавіші та найактуальніші запитання від практиків, що обговорювалися під час марафону. Ця інформація зацікавить тих, хто був з нами під час зустрічей, а також і тих, хто не зміг відвідати цей унікальний та корисний захід.

Перейти до матеріалу »

Видання для кадровиків