...
Реєструйся

ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ ПІДВИЩАТЬ ЗАРПЛАТУ


Верховна Рада врахувала у Держбюджеті-2019 рішення Президента підвищити грошове забезпечення військовослужбовців з 1 січня 2019 року.

Про це Петро Порошенко повідомив у своєму Twitter

Нагадаємо, ще у вересні Президент підписав Указ № 283/2018, яким ввів у дію рішення РНБО від 6 вересня 2018 року “Про пропозиції до проекту Закону України “Про Державний бюджет України на 2019 рік” по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України”.

Документом, зокрема, було доручено Кабміну передбачити в проекті бюджету збільшення розміру грошового забезпечення військовослужбовців таполіцейських не менше ніж на 30 % з урахуванням мінімального розміру грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу, поліцейських не менше ніж на 30 % з урахуванням мінімального розміру грошового забезпечення осіб рядового складу ДСНС і поліцейських – у сумі не менше 9 тис. грн; військовослужбовців рядового складу за контрактом першого року служби – у сумі не менше 10 тис. грн.

Нагадаємо, Держбюджет на 2019 рік було прийнято ВР 23 листопада

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Про підвищення розміру мінімальної заробітної плати
Мінімальна заробітна плата – це встановлений законом мінімальний розмір оплати праці за виконану працівником місячну (годинну) норму праці. Мінімальна заробітна ...