...
Реєструйся

Як отримати відомості з єдр про осіб які вчинили корупційні правопорушення


Відомості з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення (далі ЄДР) надаються у формі інформаційної довідки та витягу з ЄДР.

Інформація для отримання інформаційної довідки

Інформаційна довідка – це документ, який безоплатно надається реєстратором за зверненням фізичної особи або уповноваженої нею особи на отримання відомостей про себе з ЄДР та свідчить про наявність або відсутність відомостей про таку особу в ЄДР. 

Для отримання довідки необхідно подати пакет документів:

1) запит;
2) копію паспорта та копію РНОКПП особи, щодо якої витребовується інформація з реєстру.

Інформаційна довідка надається протягом п’яти робочих днів на письмовий запит фізичної особи та надсилається поштою чи отримується запитувачем особисто або за довіреністю уповноваженою особою.

Інформація для отримання витягу Витяг з ЄДР – це документ, який свідчить про внесення відомостей про особу до ЄДР або про відсутність відомостей про таку особу в ЄДР. Витяг надається протягом семи робочих днів на запит: органів державної влади, органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів.

Витяг надсилається поштою чи отримується запитувачем особисто або уповноваженою особою.

Звертаємо Вашу увагу, що спеціальна перевірка проводиться згідно Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 року, крім того порядок проведення такої перевірки затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2015 року № 171

Джерело: km.dsp.gov.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації