...
Реєструйся

Який перелік документів необхідний для погодження списку працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною (електропередавальною) організацією


Орієнтовний перелік документів необхідний для погодження списку працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною (електропередавальною) організацією:

  1. Лист на ім’я начальника ГУ Держпраці у Київській області.
  2. Завірені копії протоколів перевірки знань з охорони праці (електробезпеки) працівників підприємства, зазначених у списку.
  3. Завірені копії посвідчень з електробезпеки працівників підприємства, зазначених у списку.
  4. Завірена копія Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін (Додаток до Договору на користування електроенергією), в якому зазначено, які електроустановки та електрообладнання перебувають на балансі підприємства.
  5. Завірена копія діючого Дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки, Дозволу на експлуатацію машин, механізмів устаткування підвищеної небезпеки стосовно електроустановок та електрообладнання, які перебувають на балансі підприємства. Завірена копія зареєстрованої Декларації на виконання робіт підвищеної небезпеки та Декларації на експлуатацію машин, механізмів устаткування підвищеної небезпеки щодо електроустановок та електрообладнання, які перебувають на балансі підприємства.

Джерело: https://kiev.dsp.gov.ua

Матеріали до теми


Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...