...
Реєструйся

З Днем кадровика!


Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем кадровика, яке щороку відзначається наприкінці квітня, а саме — 27 квітня! Це свято започаткувала редакція журналу «Довідник кадровика», але, на жаль, ми святкуємо його неофіційно. Сподіваюся, що у майбутньому День кадровика буде встановлено на законодавчому рівні.

На кожному підприємстві, в установі, організації найбільша цінність — працівники, які є рушійною силою економіки держави. Адже кадри, як-то кажуть, вирішують усе. Це твердження і сьогодні актуальне.

Хочеться побажати вам, нашим шановним кадровикам, міцного здоров’я, успіхів на кадровій ниві, творчого натхнення! Адже саме від ваших знань, вміння та досвіду роботи залежить своєчасне прийняття на роботу працівників, надання та оформлення різних видів відпусток, днів відпочинку за роботу у вихідні дні. Саме ви — працівники кадрових служб — сприяєте побудові успішної кар’єри; пропонуєте правильні  вирішення найскладніших ситуацій,  мотивуєте на нові трудові звершення, рекомендуючи гарні бонусні схеми і соціальні пакети.  

Ще раз вітаю вас, творців кадрового потенціалу, корпоративної культури та барометрів робочого настрою, з професійним святом!
Нехай ваша праця завжди приносить насолоду!

Ольга Харечко,
головний редактор журналу «Довідник кадровика»