...
Реєструйся

За підсумками І кварталу буде прийняте рішення щодо можливості подальшого підвищення мінімальної зарплати, – Павло Розенко


Рішення щодо можливості підвищення розміру мінімальної зарплати до 4100 гривень буде прийняте, зважаючи на економічні підсумки першого кварталу 2018 року. Про це в інтерв’ю «Укрінформу» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

Він нагадав, що відповідну ініціативу проголосив Президент України. «У листі до Кабінету Міністрів та до Верховної Ради Президент зазначив, що економічні тенденції України дозволяють говорити про те, що 3 тисячі 723 гривні можуть бути не останнім підвищенням мінімальної заробітної плати у 2018 році, і запропонував розглянути можливість підвищити мінімальну заробітну плату до 4 тисяч 100 гривень. Я абсолютно підтримую цю ідею і переконаний, що ми зобов’язані її реалізувати», – сказав Павло Розенко, зауваживши, що Верховна Рада України поставила завдання, щоб за підсумками І кварталу Уряд вивчив це питання і вніс відповідні пропозиції.

«Реальну картину за підсумками економічної діяльності І кварталу ми будемо мати наприкінці квітня – на початку травня. Я думаю, що тоді ми зможемо визначитися, коли ідея 4100 грн буде реалізована», – зазначив Віце-прем’єр-міністр.

Джерело: www.kmu.gov.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


З 01.04.2024 змінюється розмір мінімальної заробітної плати: на які показники це вплине
Мінімальна заробітна плата (МЗП) – це встановлений законом мінімальний розмір оплати праці за виконану працівником місячну (годинну) норму праці. Мінімальна ...