...
Реєструйся

ЗА ЯКІСНУ ОРГАНІЗАЦІЮ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ПЕДАГОГІВ ПРЕМІЮВАТИМУТЬ


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проект урядової постанови “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 червня 1999 р. № 992”.

Проект акта розроблено з метою приведення постанови Кабміну від 7 червня 1999 року № 992 у відповідність до Закону “Про освіту”, зокрема забезпечення здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти якісними робочими місцями на підприємствах під час виробничого навчання на виробництві та виробничої практики.

Проектом урядової постанови запропоновано встановлення преміювання майстрів і педагогів професійного навчання в розмірі 15 % від суми надходжень, які отримують заклади професійної (професійно-технічної) освіти за виконання здобувачами професійної (професійно-технічної) освіти навчальних програм під час виробничого навчання на виробництві та виробничої практики.

Очікується, що це додатково мотивуватиме майстрів і педагогів професійного навчання до співпраці з роботодавцями щодо забезпечення здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти робочими місцями для проходження виробничого навчання на виробництві чи у сфері послуг та виробничої практики, а також працевлаштуванні їх після завершення навчання.

Зауваження та пропозиції Міністерство просить надсилати до 21 січня 2019 року на електронну адресу: kovalenko@mon.gov.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

3