...
Реєструйся

Заробітна плата: премії, бонуси, одноразові винагороди


Неможливо залучити компетентних працівників, мотивувати їх до досягнення поставлених цілей, формувати причетність і лояльність до роботодавця без розроблення справедливої, прозорої системи оплати праці та виплати гідного рівня винагороди. Відповідно до статті 1 Закону України «Про оплату праці» від 24.03.1995 № 108/95 заробітна плата — це винагорода, обчислена, як правило, у грошовому виразі, яку за трудовим договором роботодавець виплачує працівникові за виконану ним роботу.

Докладно про організаційні засади формування і структуру заробітної плата читайте в матеріалі Світлани Цимбалюк, декана факультету управління персоналом, соціології та психології ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», докт. екон. наук, у спецвипуску газети «Кадри і зарплата» № 7 (103), 2018.

Придбати газету Архів видання

Матеріали до теми


Профспілка зробила заяву щодо зарплат освітян: подробиці
Профспілка працівників освіти звернулася до Кабінету Міністрів щодо диференціації заробітної плати вчителів, з урахуванням професійної кваліфікації, складності, важливості та відповідальності ...