...
Реєструйся

Журнал реєстрації перевірок: чому рекомендуємо цю реєстраційну форму


Редакція журналу «КАДРОВИК.UA» виконала численні прохання своїх читачів і розробила видання «Журнал реєстрації перевірок». Вам не доведеться витрачати часу на розграфлення зошитів чи журналів. Ми все зробили за вас!

Журнал реєстрації перевірок розроблений із урахуванням затвердженої форми (наказ Державного комітету України з питань розвитку підприємництва від 10 серпня 1998 року № 18).

Хоч ведення Журналу реєстрації перевірок є добровільним, його наявність на підприємстві, в установі, організації або у фізичної особи — підприємця спростить початок проведення перевірки чи інспекційного відвідування та полегшить знайомство з представниками контролюючих органів.

Представник контролюючого органу перед початком перевірки повинен обов’язково зробити запис у цьому журналі, заповнюючи всі передбачені графи, та поставити свій підпис.

Суб’єкт підприємницької діяльності має право перевірити наявність відповідних повноважень особи, що здійснює перевірку, до початку перевірки, в т. ч. зателефонувавши до відповідного контролюючого органу, або перевірити відповідність посвідчення на сайті. Також він має право у триденний строк надіслати письмове повідомлення до відповідного контролюючого органу про факт відмови особи, що здійснює перевірку, від підпису в журналі.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації