...
Реєструйся

Вийшов з друку новий номер журналу «Смачна подорож»


В четвертому номері журналу – подорож гостинним Узбекистаном!!!

ОБІД У ПОСОЛЬСТВІ
Гуландом Юсупова
Ощущение счастья, вкуса и запаха
Ширчай
Тухумварак
Жареная рыба

2 МАЙСТЕР-КЛАСИ ВІД ШЕФ-КУХАРІВ
Эдуард Собченко (ресторан «Тюбетейка»)- Лагман
Айказ Бадалян (ресторан «Караван») – Кебаб из телятины

Олександр Пономарьов
Кролик в грибному соусі

П’ЄМО ЗІ СМАКОМ
Традиції узбецької чайної церемонії

ЗАПАСИ НА ЗИМУ
Шляхетна слива
Мариновані сливи
Часникові сливи
В’ялені помідори
Жіноча закуска «Яблучний перець»
Перець болгарський із медом

ІСТОРИЧНА СТРАВА
Плов, он и есть плов
Ферганский плов
Бахш
Плов «Родзинка»
Солодкий плов із реберцями та в»яленими грушами
та ще багато цікавого й корисного.

Конкурс «Подорожуємо смачно»
У жовтні журнал «Смачна подорож» вирушає в подорож до яскравої Італії. Тож пропонуємо вам узяти участь у конкурсі на найцікавіший рецепт приготування ПІЦИ.

У журналі «СМАЧНА ПОДОРОЖ» водночас із простими, апетитними рецептами чимало цікавого й нового, серйозного та не зовсім… Кожен із читачів отримає унікальну колекцію абсолютно практичних, своєрідних, оригінальних, зіркових рецептів.

Детальніше – на сайті – www.smacota.com.ua