...
Реєструйся

13 листопада відбувся Хмельницький Конгрес кадровиків


На Поділлі відбувся Хмельницький конгрес кадровиків, організаторами якого виступили Всеукраїнська асоціація кадровиків, редакція журналів «Довідник кадровика» та «Кадрова практика», спільно з Федерацією профспілок Хмельницької області.

Гості та співорганізатори цього заходу зі столиці ділилися з місцевими фахівцями досвідом та розповідали про новації у трудовому законодавстві.

Для більше ніж двох сотень кадровиків області семінар став нагодою поспілкуватися з людьми, які безпосередньо працюють над трудовим законодавством. Серед таких — Зоя Васильова, головний консультант секретаріату парламентського комітету з питань праці й соцполітики. Експерт зауважила: за роки незалежності України народні депутати прийняли всі кодекси, окрім трудового. Відтак, кадровики керуються законодавством радянського зразка.

Зважаючи на те, що Трудовий кодекс «латаний-перелатаний», практично до кожної його статі вносилися поправки та зміни, отримувати інформацію щодо нюансів трудових відносин стає дедалі простіше.

Також досвідом поділилися експерти з питань організації роботи з дотримання законодавства про працю, відповідальності, укладення колективного договору, здійснення представництва у судах під час захисту трудових прав працівників.

Кожен учасник зборів отримав подарунки від організаторів і сертифікат про участь у конгресі.