...
Реєструйся

Безплатна юридична допомога для родин зниклих безвісти


У межах підписаного меморандуму про співпрацю між Офісом Уповноваженого зі зниклих безвісти й Координаційним штабом з надання правової допомоги родини зниклих осіб можуть отримати безоплатну юридичну допомогу.

Про найближчий центр допомоги можна дізнатися, зателефонувавши за номером: 0 800 213 103.

Також надаються спільні й індивідуальні правові консультації при офісах регіональних координаторів Уповноваженого.

«Безумовно, юридичний супровід цих людей є вкрай важливим, адже вони зараз у відчаї й не можуть з усіма деталями розібратися самостійно. Саме тому ми ухвалили рішення всіляко сприяти їм у цьому!», — наголосив Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.

Мінреінтеграції нагадує, що повідомити про зниклих осіб можна на гарячу лінію: 0 800 339 247. Окрім цього, ви можете написати в месенджери на номер: (095) 896-04-21 чи повідомити про зниклого особисто Уповноваженому за телефоном: (099) 792-01-26.

Індивідуальна кадрова онлайн-консультація з експертом особисто (ZOOM, VIBER, SKYPE).

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Матеріали до теми


Перша психологічна допомогу на робочому місці: хто може надати?
Першу психологічну допомогу (ППД) можуть надавати навчені працівники або штатний психолог. Розмір підприємства, умови роботи, наявні ресурси підкажуть роботодавцю, скільки ...
МОЗ запустило електронну систему забезпечення безперервного професійного розвитку медпрацівників
Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоровʼя є однією із передумов забезпечення якості та ефективності медичної допомоги. МОЗ України за ...