...
Реєструйся

Буде відібрано 20 архівів, які отримають допомогу в оцифруванні фондів


В рамках масштабування співпраці Державної архівної служби України та міжнародних партнерів і донорів, 29 квітня 2024 року відбулась зустріч керівництва Укрдержархіву та представників Міжнародної ради архівів (ICA) і Міжнародного альянсу із захисту культурної спадщини в зонах конфлікту (ALIPH), – про це йдеться на сайті Державної архівної служби України.

За результатами перемовин Укрдержархів оголошує про формування пулу архівів усіх рівнів та форм власності (державні, комунальні, приватні), які потребують допомоги в оцифруванні своїх документів. До участі в проєкті також запрошуються архівні підрозділи наукових, освітніх установ, відділи рукописів бібліотек.

Зразки документів • Посадові інструкції • Робочі інструкції
Для довідок: 0 (800) 219-977

Відповідну Форму-заявку можна заповнити до 31 травня 2024 року.

Державна архівна служба України разом з партнерами планує відібрати 20 архівів, які отримають допомогу в оцифруванні фондів, в рамках спеціальної програми підтримки Державного департаменту США.

Джерело: Державна архівна служба України

Травнева акція

Матеріали до теми


Чим керуватися під час розроблення Положення про структурний підрозділ
Положення про структурний підрозділ юридичної особи незалежно від її виду і масштабу діяльності, форми власності, рівня підпорядкування є організаційно-розпорядчим документом (далі — ОРД). ...
Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...