...
Реєструйся

Чи можна нумерувати протоколи засідань кафедр (факультетів, ученої ради) у вищому навчальному закладі за навчальними роками, а не за календарними?


Враховуючи вимоги до формування справ, унормовані в пункті 2 глави 2 розділу IV «Систематизація та зберігання документів у діловодстві» Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18 червня 2015 р. № 1000/5, документи навчальних закладів, що характеризують навчально-виховний процес, зокрема й протоколи, слід формувати за навчальний рік.

Реєстраційний індекс протоколів засідань кафедр (факультетів, ученої ради) має складатися з порядкового номера у межах одного навчального року.

Наприклад:
Протоколи №№ 1 — 10 засідань кафедри музеєзнавства та експертизи історико-культурних цінностей КНУКіМ за 2017/2018 навчальний рік (крайні дати документів: 30 серпня 2017 р. — 12 червня 2018 р.)

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...
Кейс для кадровика. Повідомлення про масове вивільнення працівників
Якщо на підприємстві планується масове вивільнення працівників у зв’язку зі скороченням їхньої чисельності, не пізніше ніж за 2 місяці до ...