...
Реєструйся

Чи можна отримати копії протоколів атестації робочих місць?


До Управління Держпраці у Черкаській області через онлайн-сервіс «Зворотній зв’язок» надійшло наступне повідомлення: «Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна отримати копії протоколів атестації робочих місць за період з 1993 по 2004 рік на ВАТ «Більшовик» у м. Жашків?»

Відповідь надає завідувач сектору з питань експертизи умов праці Управління Держпраці у Черкаській області Лідія Комар:

«Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 1992р. №442 Про Порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці, документи по атестації робочих місць, у тому числі, протоколи атестації робочих місць, зберігаються у суб’єкта господарювання протягом 50 років.

У разі, якщо у ВАТ «Більшовик» (м. Жашків) проводилася атестація робочих місць у вказаний період, Ви можете звернутися до керівника товариства із запитом про надання копій протоколів. Надання їх працівнику підприємства (або не надання) є правом підприємства».

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Авторизація та підписання електронних документів за допомогою Дія.Підпис
Доступ до приватної частини Електронного кабінету (особистий кабінет), яка є індивідуальною персоніфікованою вебсторінкою користувача, надається після проходження користувачем електронної ідентифікації ...
Періодичність психіатричних оглядів залежатиме від виду діяльності працівників
Деякі категорії осіб для виконання окремих видів діяльності мають періодично (кожні 12 місяців) проходити психіатричний огляд. Це часом ускладнює виконання ...