...
Реєструйся

Чи обов’язково сканувати військовий квиток, якщо в армії служив на початку 80-х?


Період проходження строкової військової служби зараховується до страхового стажу.

Основним документом, що підтверджує стаж роботи до 1 січня 2004 року, є трудова книжка. Запис про проходження строкової військової служби вноситься до трудової книжки на основі військового квитка.

Вебінар «Актуальні та перспективні зміни військового обліку: правила ведення, бронювання, відповідальність»

Якщо у трудову книжку такий запис внесено, у тому числі зазначено номер військового квитка та дату його видачі, то сканувати військовий квиток та надавати до електронної трудової книжки не обов’язково.

Якщо ж у трудовій книжці не зазначено період строкової військової служби або період зазначено, але в підставах не внесено номер військового квитка та дату його видачі, тоді для підтвердження періоду військової служби військовий квиток потрібно відсканувати та додати до електронної трудової книжки.

Джерело: ПФУ

Курс підвищення кваліфікації «Кадрова справа для професіонала»

Матеріали до теми


Чи враховується до стажу державної служби для головного бухгалтера сільської ради період роботи до 2002 року?
ЗАПИТАННЯ Чи може бути зарахований до стажу державної служби для головного бухгалтера сільської ради період роботи з 01 січня 1994 ...
Чи врахують працівникові при обчисленні пільгового стажу роботу по теперішній час, якщо атестацію робочого місця було проведено у 2018 році?
СИТУАЦІЯ Працівник виходить на пенсію за віком на пільгових умовах за Списком № 2. Чи врахують такому працівникові при обчисленні пільгового ...