...
Реєструйся

Читайте у ІІ півріччі 2018 року в журналі «Менеджер по персоналу»


Читайте у ІІ півріччі 2018 року в журналі «Менеджер по персоналу»:

• Підготовка менеджерів із продажів – один із найважливіших напрямів у роботі HR-служби торговельних та сервісних компаній. Досвідом діляться співробітники автодилера, компанії «Віннер».

• Модель компетенцій у великій міжнародній агрокомпанії «Сингента», що представлена автором, буде корисною HR-менеджерам, які працюють у сільськогосподарському бізнесі.

• Відомий організатор представницької конференції розповість про погляди на HR-співтовариство зсередини: які теми є найактуальнішими, чим живуть HR-менеджери України, які плани та найближчі події є цікавими для ейчарів.

• Провідний бізнес-тренер представить кейси з використання сучасних комбінованих інструментів для організації навчання персоналу.

• Зарплатні реалії польського ринку праці. Хто і як добирає найцінніших працівників із ринку праці України для роботи в Польщі.

• Сфера ІТ найактивніше розвивається в ХХІ столітті. Про те, які кар’єрні «траси» можна прокласти в цій галузі, як добирати й навчати людей для роботи за умови масової міграції фахівців із компанії в компанію, − розповість досвідчений професіонал.

• Гейміфікація – змагання з корпоративних навчальних ігор. У статті представлено цікавий спосіб популяризації digital-інструментів для навчання й розвитку співробітників.

Передплатний індекс: 91419
Наші контакти: +38 (044) 507-2227, 568-5138
podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Держпраці наголошує на внесенні актуальних змін до колективних договорів
У разі колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин до генеральної угоди, галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів включаються положення, що забезпечують ...
Як робочий час впливає на продуктивність працівника
Організація робочого часу стає стратегічним пріоритетом для роботодавців у сучасному бізнес-середовищі. А визначення оптимальних моделей робочого часу впливає на результативність ...