...
Реєструйся

Читайте в газеті «Кадри і зарплата» № 12, 2018


Порядок визначення доплати до мінімальної заробітної плати
Які виплати враховуються, а які не враховуються під час обчислення розміру заробітної плати працівника для забезпечення її мінімального рівня? Який порядок обчислення доплати до рівня мінімальної заробітної плати? Як здійснюється доплата до рівня мінімальної заробітної плати у разі укладення трудового договору про роботу на умовах неповного робочого часу? Про це докладно — у статті.

Захист комерційної таємниці та конфіденційна інформації підприємства
Як свідчить судова практика, притягнути до відповідальності колишніх працівників за розголошення конфіденційної інформації майже неможливо через труднощі в отриманні доказів її розголошення, а також визначення розміру збитків. То які ж методи захисту комерційної таємниці є найбільш ефективними? Відповідь — в анонсованому матеріалі.

Залучення до роботи у вихідний день
Загалом, Кодексом законів про працю України (стаття 71) заборонено залучати працівників до роботи у вихідний день. А якщо у роботодавця є для цього вагомі підстави? Про виняткові випадки залучення окремих працівників до роботи у вихідні дні дізнаєтеся зі статті.

Матеріали до теми


Коли слід припинити виплату середнього заробітку мобілізованому працівникові після загибелі, якщо така виплата зберігалася після 19.07.2022 р.
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України (в редакції, що діяла до 19.07.2022; далі — КЗпП) за працівниками, ...
Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...