...
Реєструйся

Державна служба зайнятості та Хорватська служба працевлаштування підписали двосторонню Угоду про співпрацю


16 квітня 2018 року у м. Загребі, Республіка Хорватія відбулося засідання Міжурядової українсько-хорватської комісії з питань економічного співробітництва.

Під час засідання була підписана Угода про співробітництво між Державною службою зайнятості України та Хорватською службою працевлаштування. Документ підписали заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Юлія Жовтяк та Голова Хорватської служби працевлаштування Анте Лончара.

Цією Угодою передбачено поглиблення та зміцнення взаємних відносин у рамках обміну досвідом, зокрема удосконалення діяльності служб зайнятості, надання послуг роботодавцям, а також надання послуг особам, що потребують працевлаштування.

Окрім того, документом передбачається спільна реалізація проектів в рамках європейських та інших міжнародних програм, обмін досвідом щодо застосування конвенцій та рекомендацій Міжнародної організації праці (МОП), співпраця у підготовчих заходах для EURES – Європейського мобільного порталу з працевлаштування, обмін інформацією про імплементацію правового надбання ЄС у сфері зайнятості.

Джерело: www.dcz.gov.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...