...
Реєструйся

Дія.Підпис для юридичних осіб стане можливим


Кабінет Міністрів уніс зміни до Положення про Єдиний державний вебпортал електронних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 грудня 2019 року № 1137.

Це надасть змогу розпочати роботу над сервісом, який дозволить віддалено отримувати Дія.Підпис юридичним особам. Раніше така послуга була доступна лише для фізичних осіб.

 

Дія.Підпис — це найзахищеніший електронний підпис, який можна активувати за лічені секунди в застосунку «Дія». Тож можна забути про ручки, папери і ксерокси та підписувати всі необхідні документи онлайн. А ще Дія.Підпис можна використовувати для авторизації на платформах та в застосунках.

Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ та інші кадрові послуги експертів журналу «КАДРОВИК.UA»

Завдяки постанові Кабінет Міністрів України від 26 січня 2024 року № 88 «Про внесення змін до пункту 6 Положення про Єдиний державний вебпортал електронних послуг та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» такий сервіс у майбутньому буде доступний не лише фізичним, а й юридичним особам. Вони зможуть генерувати Дія.Підпис у застосунку «Дія» незалежно від дії воєнного стану в України. Це значно спростить ведення бізнесу, допоможе пришвидшити процеси та зробити більш прозорими дії підприємців.

Дія.Підпис для юридичних осіб стане можливим

Читайте також: Планові перевірки на 2024 рік: план-графік від ДПС

Джерело: Урядовий портал

Передплата

Матеріали до теми


Комітет з питань прав людини рекомендував Верховній Раді прийняти за основу два законопроєкти
02 травня 2024 року у форматі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції ...