...
Реєструйся

До 2025 року буде створено єдиний інформаційний простір у бухобліку державного сектору


Кабінет Міністрів України схвалив Стратегію модернізації системи бухгалтерського обліку та фінансової звітності в державному секторі до 2025 року.

Відповідний проект розпорядження «Про схвалення Стратегії модернізації системи бухгалтерського обліку та фінансової звітності в державному секторі на період до 2025 року» схвалено на засіданні Уряду 20 червня 2018 року.

Так, документом буде передбачено: створення та впровадження інформаційно-аналітичної системи ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності суб’єктами державного сектора; систематизація облікових процесів; поліпшення формування організаційної структури бухгалтерських служб; вдосконалення системи підготовки та перепідготовки профільних фахівців.

Комплексна імплементація Стратегії дозволить створити до 2025 року єдиний інформаційний простір в бухобліку, який стане надійним підґрунтям подальшого вдосконалення управління державними фінансами, стратегічним бюджетним плануванням на середньостроковий і довгостроковий періоди, а також системою контролю за процесом виконання бюджету.

Джерело: ligazakon.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...