...
Реєструйся

Долучайтеся до робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ПФУ


Пенсійний фонд України (далі — ПФУ) пропонує долучитися до складу робочої групи з додаткового оцінювання корупційних ризиків у діяльності Фонду та його органів, що стане першим кроком для перегляду Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2021–2023 роки, затвердженої наказом Пенсійного фонду України від 30 вересня 2021 року № 140 та погодженої наказом Національним агентством з питань запобігання корупції від 17 листопада 2021 року № 733/21 (зі змінами, внесеними наказом Пенсійного фонду України від 27 січня 2022 року № 15).

Потрапити до робочої групи зможуть:

— представники громадськості;

— експерти у сфері запобігання і протидії корупції;

— представники юридичної особи, яка взаємодіє з ПФУ та його органами, у разі, якщо про вас відсутні відомості в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Якщо хочете потратити до робочої групи, потрібно направити мотиваційний лист.

У мотиваційному листі повинно бути:

  • підтвердження стажу вашої антикорупційної роботи;
  • за наявністю можете додати посилання на результати вашої роботи. Це можуть бути дослідження на антикорупційну тематику, проведені за вашої участі, або на інші здобутки у сфері запобігання і протидії корупції.

Кінцева дата подання мотиваційного листа — 2 грудня 2022 включно. Надсилайте на електронну адресу ПФУ — info@pfu.gov.ua. У темі обов’язково вказуйте «Мотиваційний лист».

Персональний склад робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності ПФУ та його органів буде оприлюднено на інформаційній сторінці вебпорталу Фонду після його затвердження у встановленому порядку.

Джерело: Пенсійний фонд України

Кадровий семінар «Підсумки воєнного року. Перспективи кадровика у 2023 році»

Матеріали до теми


Соціальна відповідальність роботодавця охоплює за певних умов і пенсійне забезпечення колишніх працівників
Соціальна відповідальність роботодавця (його правонаступника) охоплює не лише економічні обов’язки перед працівниками, а й містить соціальну й етичну складову, що ...