...
Реєструйся

ФРУ та grc.ua запроваджують ініціативу з допомоги у пошуку персоналу бізнесу, релокованому внаслідок війни


У воєнний час важливо не лише боронити наші землі від ворога. Важливою справою для щасливого майбутнього України є стабілізація економіки та збереження діяльності бізнесу. Згідно державної програми підтримки українського бізнесу у воєнний час, підприємства, потужності яких знаходяться у зоні бойових дій, можуть релокуватися у Західну Україну. Держава сприяє у пошуку нових локацій, розселенні персоналу компаній, допомагає у перевезенні потужностей підприємств.

На сьогодні бажання евакуювати свій бізнес у безпечну зону озвучили більше 900 підприємців, переміщено вже 50 підприємств.

Розуміючи, що на новому місці підприємства будуть відчувати гостру потребу у підборі нових співробітників, організації логістики, навчання працівників та створення кадрових резервів, Федерація роботодавців України та кадровий портал grc.ua запроваджують спільний проєкт. На платформі grc.ua у кабінеті Федерації роботодавців України будуть безкоштовно розміщуватися вакансії підприємств, а також компаній, які забезпечують логістику промислових потужностей, перевезення персоналу, підготовку та навчання нових співробітників.

Компанії, які, у тому числі після релокації, відчувають потребу у персоналі, можуть звернутися до Федерації роботодавців України із заявкою про відкриті вакансії. Федерація розміщує ці вакансії у своєму кабінеті на job-порталі grc.ua. Сервіс grc.ua здійснює консультаційну та технічну підтримку для оперативного підбору необхідного персоналу.

 

Для отримання допомоги роботодавці можуть писати на електронну пошту: vasilega@fru.org.ua

Залишайте також запит на пошук персоналу з контактами у Telegram-каналі: Пошук персоналу. Федерація роботодавців України

Всі актуальні вакансії в Україні: Telegram-канал GRC.ua

Джерело: ФРУ

 

Матеріали до теми


Бронювання працівників: роз’яснення юриста
Попри те що захист держави — це конституційний обов’язок громадян України, законодавець передбачив для певної категорії громадян можливість не виконувати ...