...
Реєструйся

ГУ ПФУ в Херсонській області — орган, що буде здійснювати пенсійне забезпечення кримчан


Відповідно до пунктів 9, 10 Положення про Пенсійний фонд України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2014 року № 280 постановою Правління Пенсійного фонду України від 9 липня 2018 року № 14-1 (далі — Постанова № 14-1) внесено зміни до постанови правління Пенсійного фонду України «Про органи, що здійснюють виплату пенсії та надання соціальних послуг громадянам України, які проживають на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя» від 7 липня 2014 року № 13-4 (далі — Постанова № 13-4), зокрема, пункт 1 Постанови № 13-4 викладено у новій редакції.

Органом, що здійснює пенсійне забезпечення та надання соціальних послуг особам, які проживають на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, визначено головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області.

Ця постанова на сьогодні не набула чинності.

До набрання чинності Постанови № 14-1 органами, що здійснюють пенсійне забезпечення та надання соціальних послуг особам, які проживають на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, є:

  • головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області — щодо пенсійного забезпечення осіб, які отримують пенсію відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (крім військовослужбовців строкової служби та членів їх сімей) або згідно з міжнародними договорами України з пенсійного забезпечення, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України;
  • Генічеське об’єднане управління Пенсійного фонду України та Скадовське об’єднане управління Пенсійного фонду України Херсонської області — щодо осіб, які отримують пенсію відповідно до інших законодавчих актів.

Джерело: ligazakon.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Особа, якій не вистачає до страхового стажу декількох місяців, може його «докупити»
Особа, якій не вистачає до страхового стажу декількох місяців, може укласти договір про добровільну участь, яким передбачена одноразова сплата єдиного ...