...
Реєструйся

І знову звіт! Не проґавте час, і вчасно подайте звіт


Подати вчасно звіти — один із обов’язків кадровика, зокрема звіт з праці за формою № 1–ПВ (місячна). Зробити це потрібно у певний строк і належним чином.

Наведена в таблиці інформація допоможе при поданні статистичної звітності з праці за січень 2019 року.

Коли подають звіт? 7 лютого — граничний термін подання звіту з праці, 1-ПВ (місячна) за січень 2019 року
Хто подає? Юридичні особи, відокремлені підрозділи юридичних осіб за переліком, визначеним органами державної статистики
На якому сайті можна перевірити терміни подання? На сайті Державної служби статистики України ukrstat.gov.ua розміщена інформація щодо подання звітів
Яка відповідальність за неподання звіту? Неподання органам державної статистики даних для проведення державних статистичних спостережень або подання їх недостовірними, не в повному обсязі, не за формою, передбаченою звітно-статистичною документацією, чи із запізненням тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб установ — від 170 до 255 грн. (ч. 1 ст. 1863 КУпАП).
Повторне вчинення тих самих дій або інших, вказаних у ч. 1 ст. 1863КУпАП, протягом року після накладення адміністративного стягнення тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб — від 255 до 425 грн. (ч. 2 ст. 1863 КУпАП)
Хто накладає штраф? Вказані штрафи мають право накладати уповноважені особи органу Держстату (ст. 2443 КУпАП)

 

Видання для кадровиків Журнали реєстрації