...
Реєструйся

Інформація щодо роботи Пенсійного фонду на звільнених територіях Харківщини


14 вересня Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус під час робочої поїздки до Харківської області відвідав сервісні центри Фонду на звільнених територіях, які вже відновили свою роботу.

Зокрема, 13 вересня після тривалої перерви запрацював сервісний центр у місті Балаклії, 14 вересня розпочалося обслуговування громадян на віддаленому робочому місці в селищі Чкаловське Чугуївського району.

Крім того, керівник Фонду проінспектував стан будівлі сервісного центру в Ізюмі й зазначив, що будівля вціліла й найближчим часом можна буде відновити прийом громадян.

Під час візиту він поспілкувався з жителями звільнених міст щодо пенсійного забезпечення. Людей цікавили питання призначення пенсій і можливості їхнього скорішого отримання.

Євгеній Капінус зазначив, що в усіх відновлених відділеннях уже надається повний спектр послуг Фонду. Це стало можливим завдяки системам супутникового зв’язку Starlink, які нині працюють у відділеннях і забезпечують доступ до мережі «Інтернет».

За результатами візиту Євгеній Капінус поставив завдання перед керівництвом Головного управління Фонду в Харківській області відстежувати ситуацію в регіоні й організовувати відновлення роботи сервісних центрів у безпечних умовах.

Джерело: Урядовий портал

Авторський дистанційний курс підвищення кваліфікації кадровиків від Вікторії Ліпчанської. Вищий рівень

Матеріали до теми


15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...