...
Реєструйся

Кабмін затвердив положення для податкової та митної служб


Кабінет Міністрів України 6 березня 2019 року видав постанову «Про затвердження положень про Державну податкову службу України та Державну митну службу України» № 227.

Державна податкова служба України (ДПС) реалізує державну податкову політику, державну політику з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, державну політику у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.

Державна митна служба України реалізує державну митну політику, державну політику у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування законодавства з питань державної митної справи. ДПС та Держмитслужба є центральними органами виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра фінансів.

Держмитслужба відповідно до затвердженої постанови буде розміщуватись за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 11-г.

Постанова набирає чинності з дня її опублікування, крім пп. 27 п. 4 Положення про Державну податкову службу України, в частині ліцензування діяльності з виробництва, оптової, роздрібної торгівлі та зберігання пального, що набирає чинності з 1 липня 2019 року.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації