...
Реєструйся

Коли Кабмін подасть до ВРУ оновлений законопроєкт про мобілізацію і демобілізацію


Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова заявила, що Кабмін може внести нову редакцію законопроєкту № 10378 про мобілізацію до Верховної Ради вже протягом кількох тижнів.

Але до цього документ має пройти певний шлях узгодження в Уряді. Вона підкреслила, що такий закон потрібен якнайшвидше, оскільки це в інтересах військових на передовій, які захищають Україну близько двох років. «Ми б хотіли, щоб це були дні, але ми розуміємо, що це буде швидше за все кілька тижнів», — відповіла заступниця міністра оборони на запитання щодо терміну внесення законопроєкту до парламенту.

 

Пані Калмикова додала, що початок реалізації норм законопроєкту після його прийняття також очікується упродовж «тижнів чи місяця».

Аудит з питань військового обліку — комплексний аналіз кадрової документації та перевірка її відповідності вимогам законодавства

Раніше міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що команда відомства вже підготувала нову редакцію законопроєкту про мобілізацію з урахуванням всіх пропозицій, погоджених в робочому порядку з депутатами на засіданнях Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку
Формат (розмір): 210×297 мм • Обсяг: 60 с.

Своєю чергою, голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що терміни повторного внесення законопроєкту про мобілізацію до Верховної Ради не обговорювалися і конкретного терміну внесення проєкту про у новій редакції до Ради немає. За його словами, норми, які були у першій версії проєкту № 10378, не влаштовували усі політичні сили, тому вони повернули його на доопрацювання.

Послуги з військового обліку • Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 0 (800) 219-977

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Рада проголосувала за Закон про страховий стаж осіб, які працювали за кордоном
Верховна Рада України 25 квітня 2024 року прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питання ...
Що робити, якщо працівник, який виїхав за межі території України, по закінченню 90 календарних днів відпустки без збереження зарплати не стає до роботи?
Працівник, який використав 90 календарних днів відпустки на підставі частини 4 статті 12 Закону України від 15 березня 2022 року ...