...
Реєструйся

Коли віє вітер змін, не потрібно зводити стіни — треба піднімати вітрила!


Коли легенда стає легендою?

Коли вона вражає, вчить, надихає на звершення та існує доволі тривалий час. Та інколи зустрічаються «живі» легенди, тобто люди або явища, що стали визначними ще за життя або час свого існування. У нашому Видавничому домі також є така легенда — це журнал «Довідник кадровика»: видання, на якому зросло покоління сучасних кадровиків, видання, що крок за кроком ставало ґрунтовнішим, поважнішим, авторитетнішим.

Але за 15 років його існування змінилося дуже багато, а передусім — аудиторія. Сьогодні роботу кадровика неможливо уявити без взаємодії зі службою охорони праці, бухгалтерією тощо. Він завжди напоготові, адже не легко бути янголом-охоронцем для роботодавця та водночас правозахисником для працівників. І це тільки те, що стосується внутрішніх взаємин на підприємстві! Якщо ж додати взаємодію з усіма державними структурами і контролюючими органами, стає очевидним, що кадровик — це ще й посередник між державою і роботодавцем, а отже виконує представницькі функції.

Бездоганна робота кадровика і чітка взаємодія є гарантією роботи без ризиків, штрафів та санкцій. Виконуючи саме такі функції, кадровик вже давно вийшов за межі посадових обов’язків інспектора з кадрів, він став справжнім управлінцем, менеджером з трудових відносин. Поки що такої посади у Класифікаторі професій немає, але ми ставимо собі за мету її появу, популяризацію та піднесення престижу кадрової справи в Україні. Саме для цього ми змінили формат нашого видання: новий дизайн, нові форми подання інформації, нова назва. Незмінними залишаються лише наші принципи надійності та ставлення до читача з повагою і любов’ю.

Презентуємо вам журнал «КАДРОВИК.UA»!

Матеріали до теми


Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...
Посередникам із працевлаштування за кордоном слід подбати про переліцензування до 14 квітня
Міністерство економіки України нагадало ліцензіатам у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, які ще не подали міністерству декларацію щодо ведення ...