...
Реєструйся

Шановні роботодавці, не дайте можливості шахраям ввести Вас в оману!


До Головного управління Держпраці у Львівській області надійшла інформація, що до суб’єктів господарювання телефонують особи, які представляються фахівцями Держпраці та вимагають перерахувати кошти на рахунок благодійної організації для потреб АТО.

Шановні роботодавці! Звертаємо увагу, що фахівці Головного управління Держпраці у Львівській області не телефонують до роботодавців з проханнями перерахувати кошти на рахунки благодійних чи будь-яких інших організацій. Відтак, звертаємось до Вас з проханням бути обачними та не дати можливості шахраям ввести Вас в оману.  

Про такі факти обов’язково необхідно повідомляти правоохоронні органи, оскільки такі дії можуть свідчити про вчинення правопорушення, за яке відповідно до законодавства передбачена відповідальність.

Джерело: lviv.dsp.gov.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...