...
Реєструйся

Марафон «Гаряча лінія: консультації» — стимул для нового етапу у вашому професійному житті


Осіннього теплого вересневого дня у затишному конференц-залі готелю Vele Rosse в Одесі за ініціативи журналу «Довідник кадровика» та Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн» стартував новий проект ВД «МЕДІА-ПРО» — марафон «Гаряча лінія: консультації».

23 вересня 2016 року на запрошення організаторів відізвалися понад 50 кадровиків-практиків найбільших підприємств регіону та державних структур, які щодня зіштовхуються з безліччю типових і нестандартних робочих ситуацій.

Головна особливість Марафону — абсолютно практичний формат «запитання-відповідь» і жодної теорії: понад 4,5 годин цікавої дискусії.

Запитань і справді було багато: оформлення відпусток і  дискримінація чоловіків; питання колективних договорів; суміщення посад тощо.

Вирішити персонально робочі ситуації всі учасники мали змогу спільно з екпертами кадрової справи — Ольгою Харечко, головним редактором журналу «Довідник кадровика», газети «Кадри і зарплата», Анною Мілієнко-Самсоновою, головним редактором Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн»), Оксаною Янас, заступником начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Ми отримали дуже багато гарних відгуків від учасників, ось, наприклад,  що написала Тетяна Рудик

«Хочется искренне поблагодарить Вас за семинар. Лично для меня он стал стимулом для нового этапа в моей профессиональной жизни.
Прежде всего, порадовала теплая обстановка, высокий уровень организации и профессионализм докладчиков. Ещё хотелось бы отметить то удовольствие, которое, несомненно, испытали все участники марафона.
После консультации, у меня возникло позитивное чувство, уверенность в правильности избранного пути и осознание того, что на этом пути я не одна. Что рядом не случайные люди, а интелектуалы, профессионалы в своей области, такие, как вы — открытые для дискуссий и всегда готовые оказать посильную помощь.
Я не сомневаюсь, что в дальнейшем это даст практическую отдачу!!!!»

 

Попереду ще 6 найбільших міст і важливих зустрічей!
Кількість місць у групах обмежено задля ефективної роботи, тому встигніть зареєструватися.

Детальніше про наступні заходи марафону

Переглядайте фотозвіт зустрічі у в Одесі та відмічайте себе на фото.

Прес-служба ВД «МЕДІА-ПРО»