...
Реєструйся

Мінцифри запрошує взяти участь в онлайн-конференції про цифрове підприємництво


28 листопада Європейська Комісія проведе онлайн-конференцію, присвячену розвитку стартапів й інноваційного підприємництва під керівництвом жінок.

Розвиток жіночого інноваційного підприємництва у країнах Східного партнерства — один із пріоритетних напрямів програми Європейського Союзу EU4Digital.

Під час онлайн-заходу представлять найкращі практики ЄС щодо підтримки жіночого підприємництва й залучення жінок у цифровий сектор, обговорять варіанти підтримки й допомоги задля прискорення розвитку жіночого підприємництва, потенційні сфери співробітництва та шляхи інтеграції підприємниць країн Східного партнерства в бізнес-спільноти ЄС.

«Роль жінки у воєнні часи складно переоцінити — вони воюють на фронті на рівні з чоловіками, працюють, донатять на армію, ведуть бізнес, виховують дітей. Але саме у післявоєнні роки жінкам ми будемо завдячувати у відбудові економіки держави. Жінки-підприємниці будуть рушійною силою у відбудові країни загалом. Жінки в Україні вже сьогодні готові ставати топпідприємцями та топлідерами. Все, що потрібно від суспільства та держави, — підтримувати їх у цьому починанні як фінансово чи фізично, так і психологічно, що ми і робимо в межах проєктів «Дія.Бізнес», «Дія.Цифрова освіта», «ІТ-generation» та ін.», — зазначила заступниця Міністра цифрової трансформації України з питань Євроінтеграції Валерія Іонан.

Цей захід буде корисним для:

  1. Національних ІТ-асоціацій, мережі малого й середнього бізнесу з фокусом на цифрові ринки.
  2. Неурядових і національних / локальних ініціатив, що сприяють розвитку жіночого підприємництва й інновацій.
  3. Стартапів й інноваційних компаній, які очолюють жінки.

Коли відбудеться?

Час: 11:00–13:30 (за Києвом)

Як зареєструватися?

Ви маєте написати на електронну адресу eu4digital@lt.ey.com або anna.pobol@gmail.com.

Дедлайн для реєстрації — 25 листопада.

Мова заходу — англійська.

Захід відбудеться за участю представників Європейської Комісії, Women Go Tech, Women Business Angels, ініціативи WINGATE та Female founders.

Вигідна ціна! Отримайте доступ до кадрового семінару «Зміни законодавства — 2022».

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...