...
Реєструйся

Мобілізація за новими правилами: Президент підписав Закон


Сьогодні Президент України підписав Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку (законопроєкт від 30 січня 2024 року № 10449).

Далі зазначений документ буде опублікований у «Голосі України» та набере чинності через один місяць з дня, наступного за днем його опублікування, крім абзаців 12 і 13 підпункту 2 пункту 8 розділу І цього Закону (щодо внесення змін до ч. 4 і 5 ст. 6 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»), які набирають чинності через вісім місяців з дня, наступного за днем опублікування цього Закону. Йдеться про норми Закону щодо подання до ТЦК відомостей про зареєстровані транспортні засоби та водні транспортні засоби, які можуть бути призначені для доукомплектування ЗСУ та інших військових формувань в особливий період.

 

Читати повний текст Закону

 

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Рада проголосувала за Закон про страховий стаж осіб, які працювали за кордоном
Верховна Рада України 25 квітня 2024 року прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питання ...
Що робити, якщо працівник, який виїхав за межі території України, по закінченню 90 календарних днів відпустки без збереження зарплати не стає до роботи?
Працівник, який використав 90 календарних днів відпустки на підставі частини 4 статті 12 Закону України від 15 березня 2022 року ...