...
Реєструйся

МОЗ активно закликає до вакцинації колективів підприємств


В Україні триває вакцинація організованих колективів, які мають понад 50 осіб, охочих щепитися проти COVID-19. Станом на 14 липня 2021 року було щеплено 128 646 співробітників 954 компаній. Усього на щеплення вже записані 471 738 осіб з 673 компаній.

Наразі організовані колективи щеплюють вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Втім кількість медичного персоналу обмежена, тому щеплення організованих колективів відбуваються в порядку черговості за датою запису.

Щоб прискорити цей процес, Міністерство охорони здоров’я пропонує компаніям подавати заявку на щеплення вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech. Навантаження на мобільні бригади, які працюють з цим препаратом, менше. Тож ваші співробітники зможуть захиститися від COVID-19 значно раніше, ніж за загальною чергою.

Для цього в компанії мають призначити відповідального за підготовку та організацію процесу вакцинації, який має скласти поіменний список охочих щепитися працівників.

Коли підійде час щеплення колективу, регіональний координатор з вакцинації зателефонує відповідальній особі та повідомить усю необхідну інформацію для підготовки та проведення щеплень.

Джерело: за матеріалами МОЗ

Матеріали до теми


15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...
ТЦК та СП ігнорує відстрочку заброньованого: чи можна оскаржити в суді?
Вже понад рік діє оновлений порядок бронювання. Він надає можливість бізнесу подавати на бронювання критично важливих працівників і отримувати для ...