...
Реєструйся

Нові студентські (учнівські) квитки


Дія Положення про студентські (учнівські) квитки державного зразка, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 25 жовтня 2013 року № 1474 (далі — Положення № 1474), поширюється на заклади вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти (їх відокремлені структурні підрозділи) незалежно від форми власності та сфери управління.

Відповідні зміни до Положення № 1474 внесено наказом Міністерства освіти і науки України від 25 квітня 2018 року № 434, що набув чинності 14 серпня 2018 року.

Змінено порядок подання замовлення на виготовлення студентських (учнівських) квитків та їх карток. Відтепер не вимагається подання зразка відбитку печатки та підпису керівника навчального закладу, а тільки зразок його підпису відповідно до встановленої форми.

Картки студентського (учнівського) квитка має бути виконана в одному з таких варіантів:

  • вмонтований один чи декілька чип-модулів;
  • вмонтований один чи декілька чип-модулів та магнітна смуга;
  • магнітна смуга.

Студентські (учнівські) квитки старого зразка діють до їх заміни або дати закінчення навчання студентами (учнями).

Джерело: ligazakon.net

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Посередникам із працевлаштування за кордоном слід подбати про переліцензування до 14 квітня
Міністерство економіки України нагадало ліцензіатам у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, які ще не подали міністерству декларацію щодо ведення ...
Особливості оподаткування військовим збором разової нецільової матеріальної допомоги від роботодавця
Згідно з підпунктом 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), об’єктом оподаткування ...