...
Реєструйся

Новий Трудовий кодекс: дізнайтеся більше!


Шановні колеги!

Нагадуємо, що з січня 2016 року журнал «Довідник кадровика» виходить із щомісячним вкладенням «КАДРИ. Проекти і перспективи».

На сторінках вкладення публікуються матеріали, в яких експерти аналізують законопроекти, розглядатимуть законодавчі тенденції і проекти у сфері праці, пенсійного забезпечення, соціального страхування, професійної класифікації тощо.

Також практики діляться досвідом щодо того, як правильно підібрати персонал для компанії, які переваги у закріпленні персоналу дає соціальний пакет, які види навчання актуальні на сьогодні і кого та чого навчати, як створити локальні нормативні документи тощо.

Наразі найактуальнішою темою у сфері законодавства про працю і зайнятість населення є проект Трудового кодексу України, схвалений Верховною Радою у першому читання наприкінці 2015 року.

Саме тому у 2016 році головні матеріали видання «КАДРИ. Проекти і перспективи»  присвячені аналізу і рекомендаціям щодо застосування на практиці норм проекту Трудового кодексу.

У перших цьогорічних номерах видання публікуються коментарі до різних розділів і окремих статей Трудового кодексу. Автор — Микола Бойко, провідний експерт журналу «Довідник кадровика», доцент Інституту післядипломної освіти КНУ  ім. Тараса Шевченка.

Ознайомитися з частиною цих матеріалів, а також зі статтями інших експертів можна у спецпроекті «ТРУДОВИЙ КОДЕКС» на нашому порталі.

Зокрема, читайте статті:

Особливості прийняття на роботу за новим Трудовим кодексом України

Новий Трудовий кодекс про випробування під час прийняття на роботу

Усі статті спецпроекту «ТРУДОВИЙ КОДЕКС»

Долучайтеся до обговорення Трудового кодексу на нашому форумі!

Редакція порталу «Всеукраїнська асоціація кадровиків»