...
Реєструйся

Оформлюємо групове відрядження: один наказ на всіх чи окремо на кожного?


Коли підприємство, організація чи установа направляє у відрядження відразу кількох працівників, видають один загальний наказ, в якому зазначають прізвища всіх працівників, які відбувають у відрядження, термін перебування, місце відрядження (місто, країна (за потреби), назва компанії), мету відрядження й витрати підприємства на забезпечення поїздки.

Витрати на відрядження підприємство може оформити окремим документом — кошторисом витрат, в якому зазначено види затрат і відповідні суми на кожного працівника на період відрядження.

А от аванс на відрядження й інші витрати оформлюють на кожного працівника окремо, а не загальною сумою. Таким чином, документальне підтвердження здійснених під час відрядження витрат кожен працівник робить також окремо. Відповідно й авансовий звіт кожен працівник подає до бухгалтерії індивідуально.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Чи повинен роботодавець вести військовий облік жінок на підприємстві
У сьогоднішніх реаліях, що зумовлені тривалою боротьбою України проти збройної агресії рф, питання ведення військового обліку жінок на підприємствах набуло ...
Авторизація та підписання електронних документів за допомогою Дія.Підпис
Доступ до приватної частини Електронного кабінету (особистий кабінет), яка є індивідуальною персоніфікованою вебсторінкою користувача, надається після проходження користувачем електронної ідентифікації ...