...
Реєструйся

Онлайн-платформа «Світ професій»: кому корисно нею користуватися


6 грудня 2022 року команда Інституту професійних кваліфікацій разом із Міністерством освіти і науки України представили цифрову онлайн-платформу «Світ професій».

«Майбутнє освіти лежить у цифровій площині, й інструменти, які дозволяють здобувачам освіти швидко отримувати доступ до сучасних навчальних матеріалів є надзвичайно важливими. Тим більше, що платформа «Світ професій» дозволяє надавати й актуальну освітню аналітику про професії, напрями підготовки, можливу кар’єру здобувача освіти», — зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Про платформу «Світ професій»

«Світ професій» — це сучасна онлайн-платформа для професійної орієнтації, свідомого вибору професії, успішного професійного навчання та кар’єрного зростання.

Тобто вона буде корисною для тих, хто хоче обрати професію, змінити її або ж підвищити кваліфікацію.

На цій платформі старшокласники та їхні батьки зможуть:

  • знайти навчальні матеріали, посібники й відео з кожної із професій, за якими здійснюється підготовка в Україні;
  • дізнатися, де можна здобути професію.

Якщо ви хочете перекваліфікуватися, вам допоможуть обрати новий вид діяльності. 

Окрім цього, платформа стане в пригоді викладачам. Вони зможуть ознайомитися із сучасними навчальними матеріалами, відеоресурсами інших країн, обмінюватися між собою досвідом і професійними здобутками.

Реєструйтеся на курс «Підвищення кваліфікації кадровиків. ПРОФІ». ГОЛОВНИЙ БОНУС — супровід експертом протягом 2-х тижнів після закінчення курсів.

Джерело: Конфедерація роботодавців України

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...