...
Реєструйся

Онлайн VS оффлайн: як вчитися краще?


alt

З розвитком інтернету з’явилась і онлайн-освіта. Раніше тільки іноземні компанії та університети викладали в мережу навчальні курси. Дистанційне навчання дозволяє не тільки заощадити час, але й отримати більш високий рівень знань. Викладач групових курсів не буде повторювати одні й ті ж аспекти теми кілька разів на кожному занятті, оскільки йому треба видати певний матеріал у чіткі терміни. В процесі онлайн-навчання завжди можна повернутися до якогось епізоду: наприклад, заново подивитися відео або просто «перемотати» ролик на потрібний момент.

Онлайн-навчання у роботі кадрової служби — це ще більша новинка, натомість велика можливість при робочому навантажені бути в курсі всіх нововведень, змін у законодавстві, отримання знань та практики не виходячи з дому!

КАДРОВИК.UA пропонує лише найцікавішу та найактуальнішу тематику онлайн-курсів. Підібраний фахівцями матеріал легко засвоюється, має багато практики, не займає багато часу на вивчення.

Дистанційний курс підвищення кваліфікації «Кадровик. Експрес-курс» від юриста з соціально-трудових відносин ТОВ «Леруа Мерлен Україна», лектора Всеукраїнської асоціації кадровиків та автора статей журналу «КАДРОВИК.UA» ОЛЬГИ БУРЛАКИ.

Під час проходження курсу ви дізнаєтеся про:

  • Організаційно-нормативні документи підприємства.
  • Особливості укладання трудових договорів.
  • Документи обліку особового складу.
  • Підготовку та передавання справ до архіву.
  • Кадрову звітність. Дотримання квот при працевлаштуванні.
  • Відмінності між трудовим договором, контрактом, цивільно-правовим договором.
  • Види трудових договорів.
  • Процедуру прийняття нового працівника
  • Організаційну структуру підприємства.
  • Робочий час та час відпочинку.
  • Відпустки та оформлення листків непрацездатності.
  • Трудову дисципліну. Матеріальну відповідальність.
  • Звільнення.

Детальна программа курсу

Експерт:

ОЛЬГА БУРЛАКА,
юрист з соціально-трудових відносин ТОВ «Леруа Мерлен Україна», автор журналу «КАДРОВИК.UA». Здобула юридичну освіту в Академії внутрішніх справ України. Працювати почала в 2003 році у Вишгородському районному суді, з 2006 року керівником апарату, звідки й обрала для себе напрямок трудового права. З 2008 року працює у приватному бізнесі, з великих роботодавців: ТОВ «Українські новітні технології», останні 5 років — «Леруа Мерлен Україна». Автор статей і спікер на кадрових конференціях. Брала участь у круглих столах в УНІАН під час обговорення Трудового кодексу і ролі кадровика в майбутньому.

Зареєструватися

 
Вперше в Україні від куратора журналу «КАДРОВИК.UA» Вікторії Ліпчанської ексклюзивний онлайн-курс з УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН.

ЛІПЧАНСЬКА ВІКТОРІЯ,
шеф-редактор кадрового напряму ВД «МЕДІА-ПРО», член Робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу України при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, провідний експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків, експерт порталу «Кадровик-онлайн», автор публікацій з трудового законодавства та кадрової справи, юрист за фахом.

Курс розроблено для начальників відділу персоналу, відділу кадрів, юристів, менеджерів з персоналу та обмежено за кількістю учасників — максимум 20 осіб.

Курс складається з 20 тем. Теми модулів було обрано організаторами з урахуванням обмежених часових, людських ресурсів, їхньої важливості та актуальності на сьогодні.

Матеріальне забезпечення модулів здійснюється експертами-правниками та юристами.

Тематики курсу можна переглянути за посиланням:

Переглянути

Після завершення курсу за результатами успішно складеного тестування видаються:

  • 1. Свідоцтво державного зразка.
  • 2. Сертифікат Всеукраїнської асоціації кадровиків про рівень кваліфікації «Аdvanced».

Зареєструватися

Інформаційна підтримка:
Тел.: (044) 507-2226, (073) 305-8016
Е-mail: seminar@mediapro.com.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Про підвищення кваліфікації вчителів без відриву від роботи
Підвищення кваліфікації учителів нерідко відбувається за такою незвичною формою, яка поєднує роботу і підвищення кваліфікації одночасно, що регулюється відповідними графіками ...