...
Реєструйся

Організація преміювання персоналу на підприємстві: що потрібно знати, який підхід обрати, як підвищити мотиваційний потенціал


Важливу роль в системі оплати праці на підприємстві, в установі, організації (далі ― на підприємство) відіграє система преміювання персоналу. Основним призначенням системи преміювання є встановлення залежності заробітної плати від результатів праці працівників, колективу та підприємства загалом. У зв’язку з цим наявна на підприємстві система преміювання має, насамперед, заохочувати працівників до поліпшення результатів праці, а також до досягнення індивідуальних, колективних і корпоративних цілей.

Як правильно здійснити організацію преміювання персоналу на підприємстві — дізнайтеся зі статті Світлани Цимбалюк, декана факультету управління персоналом, соціології та психології Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, докт. екон. наук у журналі «Довідник кадровика» № 10, 2017.

Світлана Цимбалюк, декан факультету управління персоналом, соціології та психології Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, докт. екон. наук.