...
Реєструйся

Підсумки першого етапу Національного туру-марафону «Безпека праці — 2016»


Перший етап Національного туру-марафону «Безпека праці — 2016», організованого редакцією професійного журналу «Охорона праці і пожежна безпека» напередодні Всесвітнього дня охорони праці, пройшов у форматі регіональних семінарів на тему «Реформування системи охорони праці в Україні» з 29 березня до 15 квітня в Дніпропетровську, Харкові, Полтаві, Хмельницькому, Львові та Одесі.

Співорганізаторами семінарів стали обласні об’єднання профспілок, територіальні органи Держпраці України, провідні вищі навчальні заклади. У семінарах взяли участь близько 1250 спеціалістів з охорони праці та пожежної безпеки підприємств України.

У дискусіях в ході семінарів виступили представники територіальних органів Держпраці, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України, технічні інспектори профспілкових органів, вчені, викладачі вишів.

Учасники семінарів висунули десятки пропозицій з реформування системи охорони праці в Україні, які аналізуються організаторами Національного туру-марафону та будуть надані до Держпраці України.

Другий етап Національного туру-марафону «Безпека праці — 2016» Київські дні охорони праці відбудеться 20-22 квітня в Києві.

У його програмі:

• підсумковий семінар на тему «Реформування системи охорони праці в Україні»;
• круглий стіл «Як нам подолати кризу в охорони праці?»;
• авторський тренінг «Попередження та подолання виробничих стресів»
• авторський семінар «Нові напрямки здійснення державного  нагляду в сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту»;
• тренінг «Практичні способи підвищення ефективності використання засобів індивідуального захисту».

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до заходів Київських днів охорони праці!

Щоб стати учасником, необхідно зареєструватися та заповнити спеціальний квиток учасника, який слід буде пред’явити при вході на захід.

Детальна програма семінарів

Головний редактор
журналу «Охорона праці і пожежна безпека»
С. М. Пономарьов