...
Реєструйся

«ПОДАТКИ» — новий професійний журнал від лідера професійної періодики ВД «МЕДІА-ПРО»


НОВИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЖУРНАЛ «ПОДАТКИ»

Ми пишемо про найбільш штрафонебезпечну, складну та мінливу сторону роботи бухгалтера — про оподаткування. Ви матимете всю потрібну інформацію, аби правильно розрахувати та сплатити податки, швидко та вчасно скласти податкову звітність. Ви знатимете про податки все!

 

Головний бухгалтерський журнал для бухгалтерів, керівників підприємств, підприємців, аудиторів, юристів, податкових інспекторів.

Формат В5
Періодичність 1 раз на місяць
Вартість 175 грн
Обсяг 96 с.

Передплатний індекс 98098

Чому варто передплатити журнал «ПОДАТКИ»?

 Виходить щомісяця. Більшість бухгалтерських видань друкується щотижня або навіть кілька разів на тиждень. Проте, конкуруючи одне з одним у швидкості подання новин та чималих документів, вони часто програють в глибині та детальності їх аналізу. Найшвидше таку інформацію можна проглянути в інтернеті. Ми друкуємо лише докладні коментарі, виважені поради, практичні рекомендації та професійні консультації.

 Відповідає на ваші запитання. Передплатники журналу безкоштовно отримують відповіді на свої питання, звісно, якщо означена проблема зацікавить інших читачів. Зі своїми передплатниками ми працюємо індивідуально: кожному питанню присвоюється унікальний індекс, який повідомляється читачеві і потім публікується у відповіді.

 Заощаджує гроші. Вартість однієї консультації аудиторської чи юридичної компанії не менша за вартість річної передплати на наш журнал. А якщо порівнювати обсяг корисної інформації в ньому, то значно дешевша за вартість щотижневих видань. Ну а про те, скільки коштів збереже навіть одна, вчасно виявлена за допомогою журналу помилка, годі й говорити!

• Має високий професійний рівень. Редактори та автори журналу мають багаторічний досвід роботи у сфері оподаткування, добре знайомі читачам за публікаціям в інших бухгалтерських виданнях. Вся інформація, надрукована в нашому журналі, проходить кілька рівнів перевірки і лише після того потрапляє до читачів.

 Надзвичайно практичний. Тематичний план журналу формується за питаннями та запитами читачів, а також відповідно до найновіших трендів в оподаткуванні. Ми пишемо лише про актуальні, потрібні в роботі події та новації.

 Захищає ваші інтереси. Ми дбаємо про вашу професійну безпеку і ваш захист у складних ситуаціях. Досвідчені юристи та адвокати розповідають, як поводитися під час перевірки, спілкуватися з працівниками податкової міліції, вберегти себе від адміністративних штрафів, дають багато інших корисних порад. Захистіть себе та своє підприємство від проблем і штрафів!

З питань передплати:
(044) 507-22-26
podpiska@mediapro.com.ua