...
Реєструйся

Пошук роботи в період війни: добірка ресурсів


Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (далі — Мінреінтеграції) поділилося добіркою телеграм-каналів і сайтів із вакансіями в різних сферах діяльності. Ця добірка допоможе знайти роботу як в Україні, так і за її межами — для тих, хто був змушений тимчасово покинути країну.

Які ресурси рекомендує Мінреінтеграції?

  1. «Крезюме Вакансії»

Це телеграм-канал із вакансіями у креативних індустріях. Ідеально підійде для журналістів, комунікаційників, дизайнерів, SMM-ників, ілюстраторів і представників інших творчих професій.

  1. Workado

Канал для тих, хто перебуває в пошуках дистанційної роботи. Здебільшого тут зібрано вакансії у сферах IT та digital.

  1. JOB for Ukrainians

Ресурс для пошуку вакансій в Україні й за кордоном. Кожна вакансія супроводжується набором хештегів: локація, сфера діяльності та допомога, яку готовий надати потенційний працедавець.

  1. «Робота для переселенців з України»

Проєкт, який допомагає переселенцям знайти підробіток чи працевлаштуватися на тривалий час. Вакансії дуже різні й не завжди потребують досвіду роботи чи спеціальної освіти.

  1. Lobby X

Онлайн-сервіс пошуку роботи, де зібрані найрізноманітніші вакансії: від фахівців із кібербезпеки й бухгалтерів до SMM-менеджерів Збройних Сил України.

Отримайте доступ до вебінару «Оголошення про вакансію та відмова в прийнятті на роботу».

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...