...
Реєструйся

«Повернуто на підставі квитанції…»: що означає цей статус заявки на отримання допомоги


Якщо ваша заявка була передана міжнародній організації, а потім змінився статус на «Повернуто на підставі квитанції. Заявка буде передана міжнародній організації за умови відповідності вашої соціальної категорії (статусу) до умов виплат, які визначають міжнародні організації», це означає, що заявку не схвалила організація після передачі.

Ваша заявка буде повернута в загальну чергу для можливості обрання іншою організацією. Вона буде передана міжнародній організації за умови відповідності вашої соціальної категорії (статусу) до умов виплат, які визначають міжнародні організації.

Важливо: рішення щодо надання допомоги приймають міжнародні організації. Пріоритетними є вразливі групи людей, зокрема люди з інвалідністю, пенсіонери, одинокі батьки, які самостійно виховують дітей, малозабезпечені сім’ї.

Вигідна ціна на пакет кадровика «Оптимальний».

Джерело: фейсбук-сторінка «єДопомоги»

Матеріали до теми


Період, за який наявна заборгованість з єдиного внеску, не буде зарахованим до страхового стажу до повного погашення боргу
Сплата єдиного внеску — це не лише обов’язок платників перед державою, а й захищені соціальні гарантії для кожного. Тож, ненадходження ...