...
Реєструйся

Повторні заявки на виплати ВПО можна подавати до 1 грудня


Усі внутрішньо переміщені особи, яким не вдалося оформити державну допомогу до 30 квітня через застосунок «Дія», зможуть повторно подати заявку до 1 грудня.

Рішення про продовження строку прийнято 14 жовтня на засіданні Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, щоб подати повторну заявку, необхідно прийти особисто до органу соціального захисту населення та написати ще одну заяву. Або ж надіслати її поштою.

Органи соцзахисту зобов’язані прийняти в людини повторну заяву й розглянути її навіть якщо вона зараз не може підтвердити подання першої заяви до 30 квітня.

У разі виникнення проблем у внутрішніх переселенців при поданні заяв чи взятті на облік звертайтеся до Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України:

  • 15-48 — цілодобова гаряча лінія з кризових питань;
  • +38 (066) 813-62-39 — гаряча лінія Уповноваженого з питань ВПО.

Замовляйте комплект «КАДРОВИК.UA + КАДРОВИК.UA. Спецвипуск 2022 рік».

Джерело: Урядовий портал

Матеріали до теми


Чи виплатить ПФУ допомогу на поховання у разі загибелі мобілізованого
Посадовці ПФУ у своєму листі від 21 березня 2024 року № 2800-030401-8/17515 надали роз’яснення щодо допомоги на поховання від ПФУ ...
Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...