...
Реєструйся

Пільговий кредит для підприємств, які втратили свої виробничі потужності через війну: яку суму можна буде отримати


Підприємства, які втратили свої виробничі потужності через війну, зможуть отримати до 60 млн грн пільгового кредиту. 14 жовтня Уряд затвердив відповідну постанову.

Ідеться про потужності, які були зруйновані, пошкоджені або розташовані на окупованих територіях. Ця нова програма дозволить відновити роботу частини бізнесів. Кредит надаватимуть на інвестиційні цілі або на фінансування оборотного капіталу. Держава забезпечує до 80 % тіла кредиту перед банком. Позика надається до 5 років. Нове або оновлене підприємство не може розташовуватися ближче, ніж за 50 кілометрів до лінії бойових дій.

«Ми знаємо, що в Україні є десятки й сотні бізнесів, які готові відновлювати роботу, інвестувати власні кошти, повертати працівників, але їм потрібна була додаткова підтримка від держави. Таку підтримку ми тепер надаватимемо», — зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Вигідна ціна! Комплект «КАДРОВИК.UA. Спецвипуски» (2022 рік, електронна версія). Замовляйте за посиланням.

Джерело: офіційний телеграм-канал Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля

Матеріали до теми


Мобілізація за новими правилами: Президент підписав Закон
Сьогодні Президент України підписав Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації ...
Гарантії для працівника, призваного на службу в ЗСУ
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України, за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом ...