...
Реєструйся

Працевлаштування патронатним вихователем


Патронатний вихователь — це вид тимчасової зайнятості, оскільки здійснюється сплата єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за патронатного вихователя і цей період зараховується до стажу.

Пошук кандидатів у патронатні вихователі й первинний відбір забезпечує служба у справах дітей. На рівні територіальних громад проводяться інформаційні кампанії, співбесіди й консультації з особами, які виявили бажання виконувати обов’язки патронатного вихователя. Додаткову інформацію щодо працевлаштування патронатним вихователем можна дізнатися також у центрах зайнятості й філіях ОЦЗ області.

Фахівці служби зайнятості наголошують, що патронат — це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Отримайте доступ до вебінару «Оголошення про вакансію та відмова в прийнятті на роботу».

Джерело: Рівненський обласний центр зайнятості

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...