...
Реєструйся

Мінцифри пропонує добірку освітніх серіалів для опанування нової професії


Міністерство цифрової трансформації України (далі — Мінцифри) зібрало добірку безоплатних освітніх серіалів із платформи «Дія.Цифрова освіта» для тих, хто хоче опанувати нову професію. Ці серіали допоможуть зрозуміти, які навички потрібні для старту.

  1. Програмування для новачків. Курс пояснює базові поняття кодингу й навчає програмувати кожного.
  2. Інклюзивний вебдизайн. Курс навчає розрізняти й дизайнити функції, що допомагають сайтам і застосункам бути доступними для всіх.
  3. Створення та розвиток ІТ-продуктів. Долучайтеся до віртуального курсу, щоб дізнатися більше про продуктові ІТ-компанії, інноваційні професії та бізнес-складову створення успішних цифрових продуктів.
  4. Штучний інтелект. З курсу ви дізнаєтеся, що таке штучний інтелект, яку користь він приносить, які ризики пов’язані з використанням цієї технології та як її застосовують в роботі українські й міжнародні компанії.

Мінцифри додає, що на платформі «Дія.Цифрова освіта» доступні понад 90 освітніх серіалів із різних тем. Переходьте й обирайте свій.

Отримайте запис вебінару «Дистанційна робота в умовах воєнного стану».

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...